Κριτική Επιτροπή
Προεδρος Επιτροπης Αξιολογησης
Εμμανουήλ Κυριακίδης
Αντιπροεδρος Επιτροπης Αξιολογησης
Νεκτάριος Ντάλλας
Μέλη Κριτικής Επιτροπής
Ρήγας Τζιτζιρίκας
F&B Procurement Manager,
Sani Resort/Ikos Resorts
Νίκος Χαραλαμπίδης
F&B Manager,
Makedonia Palace Hotel
Δημήτρης Ι. Χατζηπέτρος
Assistant F&B Manager,
Grand Resort Lagonissi
Φωτεινή Μαρκουτσά Δαμαλά
F&B Manager, Le Monde
Αλέξιος Οικονόμου
VP Hotel Operations and Passenger Services, Optimum Shipmanagement Services
Ευστράτιος Ζηκόπουλος (Cand, PhD, MSc)
F&B & International Hospitality Advisor Accredited Lecturer
@ Derby University, UK
Χριστίνα Μιχαλαίου
F&B Manager,
Numo Hotels & Resorts
Γιώργος Χατζόπουλος
Operations Executive Chef, Aldemar
Hλίας Σταματόπουλος
F&B Manager & Assistant,
GM Electra
Δημήτρης Σταμούδης
Head Chef, S-One Hospitality
Κωνσταντίνος Ατζεμιάν
Chief Operating Officer, Aeternal
Κώστας Γιολδάσης
F&B Manager,
Helea Lifestyle Beach Resort
Θωμάς Μπακοδήμος
Executive Chef / Ειδικός Εφαρμογών Διαιτητικής, Σισμανόγλειο Νοσοκομείο /Στέλεχος Τεχνολογίας Τροφίμων και Ποτών
Δηλώσεις Κριτικής Επιτροπής των Caterer’s Supplier Awards 2024
εξειδικευμένων στελεχών στον τομέα του hospitality;
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ
Εμμανουήλ Κυριακίδης, Director of Food & Beverage, InterContinental Bahrain
“Τα βραβεία Caterer’s Supplier έρχονται για να φέρουν στο προσκήνιο τους παραγωγούς και τους προμηθευτές τροφίμων, ποτών και εξοπλισμού που είναι συχνά οι ήρωες της επαγγελματικής κουζίνας. Η επιβράβευση των πρωτοπόρων συμβάλλει στη σύσταση και γνωριμία των προϊόντων με ένα μεγάλο αριθμό ειδικών που ασχολούνται με τις προμήθειες στην επαγγελματική κουζίνα, επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα και το πιο αποτελεσματικό μάρκετινγκ! Προσδοκούμε να υποδεχθούμε υποψηφιότητες που θα αντανακλούν την καινοτομία και τη φαντασία των παραγωγών, καθώς και τη δέσμευσή τους στις αρχές της βιωσιμότητας.”
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ
Νεκτάριος Ντάλλας, Mixaholic Gastronaut, COO S-One Hospitality
Γιώργος Χατζόπουλος, Operations Executive Chef, Aldemar
Ρήγας Τζιτζιρίκας, F&B Procurement Manager, Sani Resort/Ikos Resorts
1. Αναγνώριση: Η βράβευση από έγκριτους επαγγελματίες του κλάδου ενισχύει την φήμη και την αξιοπιστία της επιχείρησης, προσελκύοντας νέους πελάτες και ενισχύοντας την εμπιστοσύνη των υπαρχόντων.
2. Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα: Η διάκριση διαφοροποιεί την επιχείρηση από τον ανταγωνισμό, δίνοντάς της ένα μοναδικό πλεονέκτημα στην αγορά.
3. Βελτίωση: Η αξιολόγηση από ειδικούς προσφέρει πολύτιμη κριτική και εποικοδομητικές προτάσεις για την βελτίωση των υπηρεσιών και των προϊόντων.
4. Κίνητρο: Η αναγνώριση της αριστείας παρακινεί το προσωπικό, ενισχύοντας το ηθικό και την αφοσίωση στην εργασία.
5. Δικτύωση: Η συμμετοχή σε διαγωνισμούς και η βράβευση ανοίγουν νέες πόρτες για συνεργασίες και δικτύωση με σημαντικούς παράγοντες του κλάδου.
Συνολικά, η αξιολόγηση από μία επιτροπή ειδικών αποτελεί ένα ισχυρό εργαλείο για την ανάπτυξη και την επιτυχία μίας επιχείρησης τροφίμων & ποτών. Και, μπορεί να προσφέρει σημαντική αξία, όπως αναγνώριση ποιότητας, αύξηση κύρους και ενίσχυση εμπιστοσύνης των πελατών. Τέλος, μπορεί να λειτουργήσει ως ισχυρό εργαλείο μάρκετινγκ, προσελκύοντας νέους πελάτες και ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητα της επιχείρησης στην αγορά.”
Ευστράτιος Ζηκόπουλος (Cand, PhD, MSc), F&B & International Hospitality Advisor Accredited Lecturer @ Derby University, UK
“Η αναγνώριση από μια επιτροπή ειδικών στον κλάδο της φιλοξενίας ενισχύει τις επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών αυξάνοντας το κύρος και τις πωλήσεις τους, ενώ συμβάλλει στην προώθηση της επωνυμίας τους, τη βελτίωση της ποιότητας, την απόκτηση ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος, την προώθηση ευκαιριών δικτύωσης και την οικοδόμηση της εμπιστοσύνης των καταναλωτών. Τέλος, ανεβάζει το ηθικό και το κίνητρο των εργαζομένων τους.”
Κώστας Γιολδάσης, F&B Manager, Helea Lifestyle Beach Resort
“Η αξία που θα κερδίσει μια επιχείρηση τροφίμων από μια πιθανή διάκρισή της στον διαγωνισμό θα ναι σίγουρα μεγάλη όσον αφορά τη δημοσιότητα κ την αναγνωρισιμότητα στο χώρο της εστίασης ,ειδικότερα δε όταν η αξιολόγηση πραγματοποιείται από καταξιωμένους επαγγελματίες του κλάδου.”
Δημήτρης Σταμούδης , Head Chef, S-One Hospitality
“Ποια αξία πιστεύετε ότι μπορεί να προσφέρει η διάκριση σε μία επιχείρηση τροφίμων & ποτών από μία επιτροπή εξειδικευμένων στελεχών στον τομέα του hospitality;
Μια διάκριση στα Caterer’s Supplier Awards, απονεμημένη από μία επιτροπή εξειδικευμένων στελεχών στον τομέα του hospitality μπορεί να ενισχύσει την αξιοπιστία μίας επιχείρησης τροφίμων και ποτών, να την συνδράμει να προσελκύσει νέους πελάτες και να αποκτήσει πολύτιμη δικτύωση, ενώ παράλληλα να δώσει μεγαλύτερο κίνητρο στους εργαζομένους της.”
Θωμάς Μπακοδήμος, Executive Chef / Ειδικός Εφαρμογών Διαιτητικής, Σισμανόγλειο Νοσοκομείο / Στέλεχος Τεχνολογίας Τροφίμων και Ποτών