Κριτική Επιτροπή

Προεδρος Επιτροπης Αξιολογησης

Εμμανουήλ Κυριακίδης

Director of Food & Beverage, InterContinental Bahrain
Αντιπροεδρος Επιτροπης Αξιολογησης

Νεκτάριος Ντάλλας

Mixaholic Gastronaut, COO S-One Hospitality

Μέλη Κριτικής Επιτροπής

Ρήγας Τζιτζιρίκας

F&B Procurement Manager,
Sani Resort/Ikos Resorts

Νίκος Χαραλαμπίδης

F&B Manager,
Makedonia Palace Hotel

Δημήτρης Ι. Χατζηπέτρος

Assistant F&B Manager,
Grand Resort Lagonissi

Φωτεινή Μαρκουτσά Δαμαλά

F&B Manager, Le Monde

Αλέξιος Οικονόμου

VP Hotel Operations and Passenger Services, Optimum Shipmanagement Services

Ευστράτιος Ζηκόπουλος (Cand, PhD, MSc)

F&B & International Hospitality Advisor Accredited Lecturer
@ Derby University, UK

Χριστίνα Μιχαλαίου

F&B Manager,
Numo Hotels & Resorts

Γιώργος Χατζόπουλος

Operations Executive Chef, Aldemar

Hλίας Σταματόπουλος

F&B Manager & Assistant,
GM Electra

Δημήτρης Σταμούδης

Head Chef, S-One Hospitality

Κωνσταντίνος Ατζεμιάν

Chief Operating Officer, Aeternal

Κώστας Γιολδάσης

F&B Manager,
Helea Lifestyle Beach Resort

Θωμάς Μπακοδήμος

Executive Chef / Ειδικός Εφαρμογών Διαιτητικής, Σισμανόγλειο Νοσοκομείο /Στέλεχος Τεχνολογίας Τροφίμων και Ποτών

Δηλώσεις Κριτικής Επιτροπής των Caterer’s Supplier Awards 2024

Ποια αξία πιστεύετε ότι μπορεί να προσφέρει η διάκριση σε μία επιχείρηση τροφίμων & ποτών από μία επιτροπή
εξειδικευμένων στελεχών στον τομέα του
hospitality;  
“Οι προμηθευτές τροφίμων, ποτών και εξοπλισμού καλούνται τα τελευταία χρόνια να ανταπεξέλθουν σε αμέτρητες προκλήσεις, όπως οι διατροφικές αλλαγές των καταναλωτών, η αύξηση του κόστους ενέργειας και πρώτων υλών, αλλά και σε αυτές που επιβάλλει η ατζέντα της βιωσιμότητας. Ως Πρόεδρος της Επιτροπής Αξιολόγησης των Caterer’s Supplier Awards θέλω να ενθαρρύνω τις προτάσεις των κορυφαίων και καινοτόμων του κλάδου που κινούν με τα προϊόντα τους αξιόπιστα και αποδοτικά τις επαγγελματικές κουζίνες!”

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

Εμμανουήλ Κυριακίδης, Director of Food & Beverage, InterContinental Bahrain

“Τα βραβεία Caterer’s Supplier έρχονται για να φέρουν στο προσκήνιο τους παραγωγούς και τους προμηθευτές τροφίμων, ποτών και εξοπλισμού που είναι συχνά οι ήρωες της επαγγελματικής κουζίνας. Η επιβράβευση των πρωτοπόρων συμβάλλει στη σύσταση και γνωριμία των προϊόντων με ένα μεγάλο αριθμό ειδικών που ασχολούνται με τις προμήθειες στην επαγγελματική κουζίνα, επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα και το πιο αποτελεσματικό μάρκετινγκ! Προσδοκούμε να υποδεχθούμε υποψηφιότητες που θα αντανακλούν την καινοτομία και τη φαντασία των παραγωγών, καθώς και τη δέσμευσή τους στις αρχές της βιωσιμότητας.”

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

Νεκτάριος Ντάλλας, Mixaholic Gastronaut, COO S-One Hospitality

“Η διάκριση από μια επιτροπή εξειδικευμένων στελεχών, μπορεί να προσφέρει σημαντική αξία σε μια επιχείρηση ενισχύοντας την φήμη και την εμπιστοσύνη της επιχείρησης δίνοντας κύρος αλλά και αξιοπιστία, ενισχύοντας την εμπιστοσύνη των πελατών προς αυτήν έναντι των ανταγωνιστών. Μια τέτοια πιστοποίηση μπορεί να αύξηση τις πωλήσεις της επιχείρησης προσελκύοντας νέους πελάτες και να δέσει με κάποιο τρόπο τους πελάτες που διατηρεί λόγω της αναγνωσιμότητας Σαφώς και θα βελτιώσει την λειτουργία της επιχείρησης τονώνοντας το ηθικό του προσωπικού δημιουργώντας μια αίσθηση ικανοποίησης και υπερηφάνειας, θα έλεγα , για την εργασία τους. Μια τέτοια διάκριση θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και σαν ένα εργαλείο για μάρκετινγκ και διαφήμιση δίνοντας πλεονεκτήματα στην επιχείρηση, αναγνώρισης καθώς και ευκαιρίες δικτύωσης με συνεργάτες του χώρου. Εν κατακλείδι μια τέτοια διάκριση μπορεί να προσφέρει πολλά οφέλη σε μια επιχείρηση και εσωτερικά σαν λειτουργία αλλά και σε επίπεδο αγοράς πιστεύω.”

Γιώργος Χατζόπουλος, Operations Executive Chef, Aldemar
“Η διάκριση από μια επιτροπή εξειδικευμένων στελεχών στον τομέα του hospitality προσφέρει ανεκτίμητη αξία, καθώς επιβεβαιώνει την ποιότητα και την καινοτομία της επιχείρησης. Ενισχύει την αξιοπιστία και την αναγνωσιμότητα, προσδίδοντας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και προσελκύοντας νέους πελάτες και συνεργάτες.”

Ρήγας Τζιτζιρίκας, F&B Procurement Manager, Sani Resort/Ikos Resorts
Η διάκριση σε μία επιχείρηση τροφίμων & ποτών από μία επιτροπή εξειδικευμένων στελεχών στον τομέα του hospitality μπορεί να προσφέρει σημαντική αξία, η οποία συνοψίζεται σε 5 βασικά σημεία:

1. Αναγνώριση: Η βράβευση από έγκριτους επαγγελματίες του κλάδου ενισχύει την φήμη και την αξιοπιστία της επιχείρησης, προσελκύοντας νέους πελάτες και ενισχύοντας την εμπιστοσύνη των υπαρχόντων.

2. Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα: Η διάκριση διαφοροποιεί την επιχείρηση από τον ανταγωνισμό, δίνοντάς της ένα μοναδικό πλεονέκτημα στην αγορά.

3. Βελτίωση: Η αξιολόγηση από ειδικούς προσφέρει πολύτιμη κριτική και εποικοδομητικές προτάσεις για την βελτίωση των υπηρεσιών και των προϊόντων.

4. Κίνητρο: Η αναγνώριση της αριστείας παρακινεί το προσωπικό, ενισχύοντας το ηθικό και την αφοσίωση στην εργασία.

5. Δικτύωση: Η συμμετοχή σε διαγωνισμούς και η βράβευση ανοίγουν νέες πόρτες για συνεργασίες και δικτύωση με σημαντικούς παράγοντες του κλάδου.

Συνολικά, η αξιολόγηση από μία επιτροπή ειδικών αποτελεί ένα ισχυρό εργαλείο για την ανάπτυξη και την επιτυχία μίας επιχείρησης τροφίμων & ποτών. Και, μπορεί να προσφέρει σημαντική αξία, όπως αναγνώριση ποιότητας, αύξηση κύρους και ενίσχυση εμπιστοσύνης των πελατών. Τέλος, μπορεί να λειτουργήσει ως ισχυρό εργαλείο μάρκετινγκ, προσελκύοντας νέους πελάτες και ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητα της επιχείρησης στην αγορά.”

Ευστράτιος Ζηκόπουλος (Cand, PhD, MSc), F&B & International Hospitality Advisor Accredited Lecturer @ Derby University, UK

“Η αναγνώριση από μια επιτροπή ειδικών στον κλάδο της φιλοξενίας ενισχύει τις επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών αυξάνοντας το κύρος και τις πωλήσεις τους, ενώ συμβάλλει στην προώθηση της επωνυμίας τους, τη βελτίωση της ποιότητας, την απόκτηση ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος, την προώθηση ευκαιριών δικτύωσης και την οικοδόμηση της εμπιστοσύνης των καταναλωτών. Τέλος, ανεβάζει το ηθικό και το κίνητρο των εργαζομένων τους.”

Κώστας Γιολδάσης, F&B Manager, Helea Lifestyle Beach Resort

“Η αξία που θα κερδίσει μια επιχείρηση τροφίμων από μια πιθανή διάκρισή της στον διαγωνισμό θα ναι σίγουρα μεγάλη όσον αφορά τη δημοσιότητα κ την αναγνωρισιμότητα στο χώρο της εστίασης ,ειδικότερα δε όταν η αξιολόγηση πραγματοποιείται από καταξιωμένους επαγγελματίες του κλάδου.”

Δημήτρης Σταμούδης , Head Chef, S-One Hospitality

“Ποια αξία πιστεύετε ότι μπορεί να προσφέρει η διάκριση σε μία επιχείρηση τροφίμων & ποτών από μία επιτροπή εξειδικευμένων στελεχών στον τομέα του hospitality;

Μια διάκριση στα Caterer’s Supplier Awards, απονεμημένη από μία επιτροπή εξειδικευμένων στελεχών στον τομέα του hospitality μπορεί να ενισχύσει την αξιοπιστία μίας επιχείρησης τροφίμων και ποτών, να την συνδράμει να προσελκύσει νέους πελάτες και να αποκτήσει πολύτιμη δικτύωση, ενώ παράλληλα να δώσει μεγαλύτερο κίνητρο στους εργαζομένους της.”

Θωμάς Μπακοδήμος, Executive Chef / Ειδικός Εφαρμογών Διαιτητικής, Σισμανόγλειο Νοσοκομείο / Στέλεχος Τεχνολογίας Τροφίμων και Ποτών